Simning Transparent – kick – Utländsk – Glass sidor

December 16, 2012 0 By Renan W. Silva

Simning Transparent – kick – Utländsk – Glass sidor
Designad av Andres Remy Arkitekter, denna  pool utomhus ovan mark i Devoto är Argentina en av de bästa jag någonsin sett! Vid planering av placeringen av poolen, studerade arkitekterna noga väg mot solen.  Poolen är upphöjd från marken skapar en glasvägg som ger utsikt inifrån och ut.  Även människor inne i huset kan se rörelsen i poolen medan descamçam soffan. Detta projekt gör ett fenomenalt jobb som kombinerar det bästa av två världar: den naturliga ochurbana .

 

Transparent pool - Hög - Utländsk - Glass sidor

 

Transparent pool - Hög - Utländsk - Glass sidor

Se fler bilder i   http://www.mymodernmet.com/profiles/blogs/awesome-aboveground-outdoor